Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben elfogadod a nyilatkozatot azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

Elfogadom
Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat
Az általad megadott adatokat a New Vogue Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adataidat harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre. Kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adataid kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga 
Kijelentjük, hogy a New Vogue Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.partysarok.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.
 

A szolgáltató neve: New Vogue Kft.
A szolgáltató székhelye: 3521 Miskolc, Berekkert u.10
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: partysarok@partysarok.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 05-09-014549
A szolgáltató adószáma: 14045822-2-05
Bankszámlaszám: OTP, 11734004-20486053-00000000
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Borsod Abaúj Zemplén Megyei Kormányhivatal
A szolgáltató telefonszáma: 0670/341-8638
Adatvédelmi nyilvántartási száma: folyamatban
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu